محورهای همایش : .1.نقش زنان مؤمن و فهیم در شکل گیری خانواده ی نمونه و با نشاط 2.علل و ریشه های خانواده ستیزی در دنیای غرب 3.جایگاه و نقش خانواده ی سالم، سرزنده و با نشاط در پیشرفت فرهنگی کشور 4.راهکارها و موانع ازدواج ساده[با الهام گیری از ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه(س)] و... اهداف : -پیگیری و تحقق مطالبات مقام معظم رهبری(دام ظله) در خصوص تئوریزه ساختن منابع وتعالیم اسلامی برجسته ومتقن موجود در زمینه ی زن و خانواده و ارائه ی آن به اقشار جامعه بصورت نظریات کاربردی. -گسترش زمینه های تحقیقی و پژوهشی در زمینه ی مسائل زنان و خانواده -افزایش بررسی و مطالعه پیرامون مسائل زنان وخانواده به منظور تحکیم بنیان خانواده و تربیت صحیح نسل آینده - آشنا ساختن نسل جوان با رهآورد جهان اسلام در مسائل زنان -بررسی و واکاوی پیامدهای مدرنیته در غرب و ارزیابی دقیق و علمی تأثیرات خانواده ستیزی توسط جهان غرب -معرفی و شناساندن الگوی نمونه ی زنان عالم(حضرت فاطمه(س)) به بانوان - معرفی الگویی کاربردی از خانواده متعالی و تاکید بر ارزش های رشد انسانی - سازماندهی پژوهش های انجام شده توسط پژوهشگران با تخصصهای مختلف در حوزه های خانواده وزنان - معرفی فعالیتهای علمی بکر و بومی محققان کشور - این همایش همچنین تلاش دارد تا با فراهم نمودن شرایط مناسب ، امکان طرح مباحث علمی و تبادل اندیشه میان متخصصان را مهیا نماید. نحوه تدوین وارسال مقالات: - رعایت ساختار علمی در نگارش مقاله -مقالات بصورت پرینت شده در 2 نسخه وهمراه با سی دی تایپ شده در محیط نرم افزاری word به دبیرخانه ارسال گردد. - مشخصات ،به همراه اسکن عکس شرکت کننده در سی دی ذخیره شود - همچنین رعایت معیارهای خانواده های اسلامی در جامعه امروز و سبک زندگی اسلامی در جامعه امروز در نگارش مقالات قابل توجه می باشد.
دبیرخانه همایش: سنندج،خیابان امام خمینی(ره)،پاساژ حبیبی،طبقه ی سوم-اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان،امور بانوان و خانواده 2268205-2268204-0871 پست الکترونیک ارسال آثار:
آخرین مهلت ارسال آثار:پایان مردادماه1391 [ یکشنبه 91/4/4 ] [ 2:11 عصر ] [ سیده فاطمه موسوی (81) ]
[ یکشنبه 91/4/4 ] [ 2:4 عصر ] [ سیده فاطمه موسوی (81) ]
یکی از منابع امتحان «تاریخ قرآن» ما - که امروز بود - مقاله ی «تعارض آیات و روایات با گمانه خلق الفاظ قرآن از سوی پیامبر اکرم(ص)» بود. نوشته ی «جناب آقای دکتر عبدالهادی فقهی زاده» با همکاری «آقای مصطفی آذرخشی» که در مجله ی «علوم قرآن و حدیث» سال چهل و یکم زمستان 1388 شماره 83 چاپ شده. مفاد آیات قرآن و روایاتِ ائمه(ع) گویای آنند که پیامبر اکرم(ص) در دریافت وحی الهی کاملاً منفعل است، و امینِ خدا در دریافت و ابلاغ کلام او به شمار می رود؛ ازاین رو، آیات و روایات، همزبان، نزول الفاظ و معانی قرآن را بر آخرین رسول الهی تایید می کنند؛ حال آن که انگاره دخالت پیامبر اکرم(ص) درخلق الفاظ قرآن، آشکارا با آیات و روایات در تعارض است. آنچه مؤید این نظریه است، عبارت است از: توجه به دو شان متمایز تبلیغی و تبیینی پیامبر اکرم (ص)؛ آیاتی که قرآن کریم را نازل شده به زبان عربی قلمداد و ازآن با عنوان «کلام الله» تعبیر می کند؛ آیاتی که از قرائت و تلاوت قرآن بر پیامبراکرم(ص) سخن می گوید؛ آیاتی که کلام خدا را از کلام رسول تفکیک می کند و همزمان به هر دو حجیت می بخشد؛ روایاتی که قرآن را نازله به همین الفاظ موجود نشان می دهد؛ احادیثی که تکلم فرشته وحی را ابزارِ انتقال آیات قرآن به پیامبر(ص) می داند و روایاتی که قرآن، حدیث قدسی و حدیث نبوی را دارای هویت مستقل برمی شمارد. [ شنبه 91/4/3 ] [ 8:15 عصر ] [ محمد رضا مزرعی فراهانی (86) ]
قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند «چه کس مرده است؟» [ جمعه 91/4/2 ] [ 6:34 عصر ] [ محمد رضا مزرعی فراهانی (86) ]
راستش وقتی مکه بودیم روحانی کاروان میگفت خانمها در هنگام احرام باید کاملا صورتشون باز باشه و گردی صورت کاملا پیدا باشه. این یک نکته رو بذارید کنار. حالا یک جای دیگه هم هست که خانم باید صورتش رو کاملا باز بذاره. میدونید کجاست؟ آره دقیقا در جلسه خواستگاری از دخترها خواسته شده که این کار رو انجام بدن. حالا به نظر شما این دو چه شباهتهایی به هم داره و چه چیزهای میشه ازش فهمید. من خودم روش فکر داشتم و به یک چیزای هم رسیدم. لطفا شما هم نظرتون رو برام ارسال کنید شاید چیز خوبی بشه از توش در آورد. یا علی.
کلیدواژه ها:
[ پنج شنبه 91/4/1 ] [ 12:54 صبح ] [ سید رسول سید حسینی (81) ]
|
||